fbpx

ΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 47, Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Επανορθωτική αισθητική γυναικολόγια

Θεραπείες – Επεμβάσεις

ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Τι είναι η αιδοιοπλαστική;
Η αιδοιοπλαστική (αιδιοπλαστική) είναι μια καινοτόμος επέμβαση της Αισθητικής Γυναικολογίας που στοχεύει στην αποκατάσταση της περιοχής του αιδοίου. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η αιδοιοπλαστική βρίσκεται ανάμεσα στις 3 επεμβάσεις με τη μεγαλύτερη ζήτηση, ενώ στη χώρα μας, όλο και περισσότερες γυναίκες απευθύνονται σε έναν εξειδικευμένο στην αιδοιοπλαστική Γυναικολόγο.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν συχνά διάφορες δυσμορφίες στα μεγάλα χείλη της περιοχής του αιδοίου. Συγκεκριμένα, μπορεί να υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους αλλά και να είναι υπερμεγέθη, που οφείλονται σε διάφορους παράγοντες. Η Αισθητική Γυναικολογία έρχεται να διορθώσει τις δυσμορφίες αυτές και κυρίως αναπλάθοντάς τα.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ

Η ανανέωση αιδοίου αποτελεί μια λύση απέναντι στα σημάδια του χρόνου. Είναι γεγονός πως με την πάροδο του χρόνου το σώμα αλλάζει. Για πολλές γυναίκες, η ηλικία που αυξάνει καθώς κι ο φυσιολογικός τοκετός επηρεάζουν την ελαστικότητα του αιδοίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μύες στη συγκεκριμένη περιοχή να χάνουν την τονικότητα τους. Η φυσική αυτή εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει στη μείωση της σεξουαλικής ικανοποίησης, ενδεχομένως και για τους δυο συντρόφους. Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι η απώλεια της αυτοπεποίθησης της γυναίκας και ως εκ τούτου η κακή ψυχολογία της.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΠΟΣ Ή ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Ένα άλλο πρόβλημα, που αφορά όλες τις γυναίκες με την πάροδο του χρόνου, είναι ότι χάνουν όγκο και λίπος από τα μεγάλα χείλη. Όπως ακριβώς, δηλαδή, συμβαίνει και με το πρόσωπο. Σε αυτές τις περιπτώσεις δίνει λύση η τεχνική ανάπλασης μεγάλων χειλέων με λίπος ή υαλουρονικό οξύ.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Η ανάπλαση εξωτερικών γεννητικών οργάνων αποτελεί ιδιαίτερη ανάγκη για ορισμένες γυναίκες οι οποίες για πολλούς λόγους επιθυμούν την αισθητική αλλά και λειτουργική αποκατάσταση της ευαίσθητης περιοχής.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥ ΥΜΕΝΑ

Ακόμα και στη σημερινή εποχή, που υπάρχει μεγαλύτερη απελευθέρωση στις σεξουαλικές σχέσεις, υπάρχουν ομάδες γυναικών για τις οποίες τα όρια της ελευθερίας στο σεξ είναι πιο αυστηρά. Για κάποιες ο παρθενικός υμένας είναι κάτι που δε θα της απασχολήσει καθόλου, όταν κάνουν πρώτη φορά σεξ. Για κάποιες άλλες, όμως, μπορεί να είναι ένα σοβαρό ζήτημα, που καθορίζει μάλιστα την αξία τους ως γυναίκες. Πράγμα που σημαίνει ότι η ρήξη του, λόγω αστάθμητων παραγόντων, μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικό προβληματισμό και άγχος. Σε αυτές τις γυναίκες λύση παρέχει η ανάπλαση παρθενικού υμένα, μια επέμβαση που πραγματοποιείται στο ιατρείο μας.

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ G-SPOT

Πολλά έχουν γραφτεί για το σημείο G (Grafenberg) της γυναίκας, που ανατομικά βρίσκεται στο εμπρός εσωτερικό τοίχωμα του αιδοίου, 4-5 εκατοστά μέσα από το σημείο εισόδου. Αυτό που κυρίως υποστηρίζεται είναι ότι, όταν ερεθιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί να προσφέρει έντονη διέγερση στη γυναίκα. Ως εκ τούτου, μπορεί να οδηγήσει τη γυναίκα πιο εύκολα σε οργασμό ή να διασφαλιστεί ένας πιο έντονος οργασμός

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ

Για μερικές γυναίκες ο ιστός που καλύπτει την κλειτορίδα μπορεί να είναι υπερβολικά μεγάλος και να δημιουργεί μια προεξέχουσα κάλυψη με περίσσιο δέρμα. Το γεγονός αυτό μπορεί να συμβάλει στη μειωμένη σεξουαλική ευαισθησία και ακόμη και στη δυσφορία κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων στιγμών. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα ότι δύσκολα μια γυναίκα θα επικοινωνήσει τον προβληματισμό της σχετικά με αυτό. Όμως, η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Μια απλή διαδικασία, γνωστή ως πλαστική κλειτορίδας, απαλλάσσει τη γυναίκα από το περίσσιο αυτό δέρμα. Συγχρόνως, βελτιώνει την αισθητική εμφάνιση, και κυρίως την αισθαντικότητα της περιοχής.

ΚΟΛΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Τι είναι η κολποπλαστική; Η κολποπλαστική είναι μία επέμβαση που στοχεύει στη σύσφιξη του κόλπου που έχει χαλαρώσει λόγω τοκετών ή φυσιολογικής γήρανσης. Η χειρουργική επέμβαση του κόλπου μπορεί να περιλαμβάνει: ◉ σύσφιξη του κολπικού πυελικού δαπέδου
◉ αναδόμηση και ενίσχυση των περιγεννητικών μυών στο εξωτερικό μέρος του κόλπου.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΝΕΟΥ

Το περίνεο είναι ένα μέρος της ευαίσθητης περιοχής που ταλαιπωρείται αρκετά κατά τη διάρκεια του φυσιολογικού τοκετού. Η αποκατάστασή του είναι πλέον μια εύκολη υπόθεση, αφού με την πλαστική περινέου, η κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ξανά το αιδοίο που είχε πριν την γέννα.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Η θεραπεία που επιλέγεται σε περιπτώσεις δυσχρωμιών στην ιδιαίτερη περιοχή των γυναικών ονομάζεται λεύκανση γεννητικής περιοχής. Πολλές γυναίκες νιώθουν αμηχανία για το γεγονός ότι το δέρμα στο αιδοίο τους έχει πιο σκούρο χρώμα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα τους. Ή μπορεί σε κάποια μόνο σημεία να έχει υπερχρωματισμό, προσδίδοντας μία προβληματική εικόνα που ενοχλεί τη γυναίκα στις ιδιαίτερες στιγμές της. Και μερικές φορές, ενοχλεί ακόμα και τον σύντροφό της.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΟΛΠΟΥ

Τι είναι η σύσφιξη κόλπου; Η σύσφιξη κόλπου είναι μια επανορθωτική επέμβαση για την αποκατάσταση του πυελικού εδάφους, όταν μια γυναίκα έχει αντιμετωπίσει:
◉ Έντονη διάταση των ιστών και των μυών της περιοχής
◉ Χαλάρωση της περιοχής, καθώς και του περινέου στην είσοδο του αιδοίου

O-SHOT

Το O-shot (ORGASM SHOT) μια καινοτόμος, μη χειρουργική θεραπεία που υπόσχεται να αυξήσει τη σεξουαλική διέγερση και να αναζωογονήσει τον κόλπο.

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Αυτόλογη Θεραπεία Βλαστοκυττάρων έχει εγκαινιάσει έναν εντελώς καινούριο κλάδο στην Ιατρική, και μεταξύ άλλων και σε αυτόν της Γενετικής Επανορθωτικής Γυναικολογίας. Η χρήση παραγόντων από τον ίδιο μας τον οργανισμό (όπως για παράδειγμα πλάσμα εμπλουτισμένο με βλαστοκύτταρα) πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην Ιατρική Κοσμετολογία σε θεραπείες προσώπου ή σώματος. Πλέον, όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη γεννητική περιοχή, με σκοπό να πραγματοποιηθεί ανάπλαση, σύσφιξη και διόρθωση αισθητικών προβλημάτων.

ThermiVa

Τι είναι η θεραπεία ThermiVa; Το ThermiVa είναι μια γρήγορη, μη επεμβατική, μη-αφαιρετική θεραπεία που παρέχει ενέργεια από ραδιοσυχνότητες που ελέγχεται από γιατρό, χρησιμοποιώντας μια προσεκτικά σχεδιασμένη χειρολαβή για την ελαφρά θέρμανση του ιστού. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα της γενετήσιας περιοχής όπως την κολπική αισθητική, ακόμα και τα θέματα ελαφριάς ακράτειας. Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος η οποία αποτελεί την πρώτη θερμικά ελεγχόμενη, μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του εσωτερικού καναλιού του κόλπου αλλά και των εξωτερικών χειλέων.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΛΠΟ

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα αποτελεσματικό όπλο στον αγώνα της αναστροφής του χρόνου στη γενετική περιοχή. Το υαλουρονικό οξύ ανήκει στα δομικά υλικά της επιδερμίδας αλλά και των βλεννογόνων που καλύπτουν εσωτερικά τις κοίλες επιφάνειες του σώματος.

Vagi Shot

Τι είναι η θεραπεία Vagi Shot; Το Vagi Shot είναι ένα καινοτόμο, μη χειρουργικό ιατρικό θεραπευτικό πρωτόκολλο που υπόσχεται να αυξήσει τη σεξουαλική διέγερση και να αναζωογονήσει τον κόλπο. Πρόκειται για το συνδυασμό δύο ευρέως διαδεδομένων και κοινώς αποδεκτών στον ιατρικό κόσμο θεραπευτικών μεθόδων: του υαλουρονικού οξέος και του Laser CO2(διοξειδίου).

INTIMA PLASMA

Τι είναι η θεραπεία INTIMA PLASMA; Το INTIMA PLASMA είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Κοσμητική & Επανορθωτική Γυναικολογία προσφέροντας αποδεδειγμένα αισθητή βελτίωση στην ποιότητα της ευαίσθητης περιοχής. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία καθώς δεν προκαλεί αιμορραγία ούτε νέκρωση στους γύρω ιστούς. Αντιθέτως, προκαλεί:
◉ ενυδάτωση
◉ αναδόμηση και
◉ σύσφιξη στην ευαίσθητη περιοχή.

Απόφοιτος ΑΠΘ

Χειρουργός

Μαιευτήρας  Γυναικολόγος

Στοιχεία επικοινωνίας